Veelgestelde vragen

Hoeveel calorieën en koolhydraten bevat één jellybean van Jelly Belly®?

Elke bean bevat 4 calorieën en een portie van 25 beans bevat 100 calorieën. Elke bean bevat ongeveer 1 gram koolhydraten en 0% vet. De jellybeans van Jelly Belly® bieden een explosie van lekkere smaken en bevatten weinig calorieën. Ze zijn bovendien ook koosjer en gecertificeerd door de Orthodox Union.

Wat is het verschil tussen de jellybeans van Jelly Belly® en de Jelly Bean Chocolate Dips®?

De jellybeans van Jelly Belly® hebben een zachte, gelachtige kern en een smakelijk omhulsel. Bij de Jelly Bean Chocolate Dips® wordt de binnenkant van de jellybean overgoten met zwarte chocolade.

Zijn de jellybeans van Jelly Belly® glutenvrij?

In het basisrecept van de jellybeans van Jelly Belly® wordt geen tarwe, rogge, gerst of haver gebruikt. Het gemodificeerde voedingszetmeel dat bij de productie van onze jellybeans wordt gebruikt, is maïszetmeel.

Hoeveel jellybeans van Jelly Belly® heb je nodig voor 1 kilo?

882 jellybeans van Jelly Belly® wegen één kilo. Dit blijft natuurlijk een schatting.

Bevatten de Sunkist® Fruit Gems en Orange Slices gelatine?

De Sunkist® Fruit Gems en Orange Slices worden gemaakt met citruspectine en bevatten geen gelatine.

Hoe lang duurt het om een jellybean van Jelly Belly® te maken?

Het duurt 7 tot 21 dagen om een jellybean van Jelly Belly® te maken. En nee, dat is geen grap! Het is een ingewikkeld proces dat door de beste snoepmakers ter wereld wordt uitgevoerd, waarbij zowel moderne als eeuwenoude technieken worden gebruikt.

Wat voor chocolade zit er in de Jelly Bean Chocolate Dips®?

De Jelly Bean Chocolate Dips® worden met donkere chocolade gemaakt.

Wat zijn Sport Beans®?

De Sport Beans® jellybeans zijn een nieuwe soort jellybeans die door de makers van Jelly Belly® wordt geproduceerd. Het zijn de eerste jellybeans in hun soort! Ze zijn gemaakt met een speciale formule die je lichaam tijdens het sporten extra energie geeft.

Waarom zijn de jellybeans van Jelly Belly® anders dan andere jellybeans?

De jellybeans van Jelly Belly® verschillen van normale beans door hun authentieke en intense smaken, het grote aanbod van smaken, de kleinere omvang, de felle kleuren en uiteraard omdat de naam Jelly Belly op elke bean staat. De Jelly Belly-beans hebben verfijnde smaken en de meeste beans bevatten zoveel mogelijk fijne, natuurlijke ingrediënten die ze hun smaak geven, zoals chocolade, kokosnoot, geconcentreerd fruitsap en fruitmoes van aardbei, peer en banaan. Deze levensechte smaken worden in de kern en het omhulsel van de bean gemengd.

Waarom zijn de Sport Beans® jellybeans anders dan normale jellybeans?

De Sport Beans® jellybeans zijn speciaal gemaakt voor sportfanaten. Sport Beans jellybeans bevatten gemakkelijk verteerbare koolhydraten die zorgen voor directe energie, de elektrolyten sodium en kalium voor een goede vochtbalans en de vitaminen B1, B2, B3 en C voor een sterk metabolisme en een goede gezondheid.